Geen producten (0)
Geen producten (0)

Crassula Marginalis

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG5639
Omschrijving

Crassula Marginalis

Blad: Bladeren behalen een lengte van 1 tot 2 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm (hangplant) 

Opmerkingen:Crassula Marginalisis een zeer fraaie Crassula. ze heeft fraaie gekleurde bladeren.

Crassula Marginalis wordt geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Crassula Marginalis" :

De Crassula Marginalis" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot / schimmel optreden. 

De Crassula Marginalis" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Crassula kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Crassula Marginalis kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Crassula Marginalis"  is gevoelig voor teveel water. Als u Crassula bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap aanvoelen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren verwijderen 

Crassula Marginalis