Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Densifolia

€ 39,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG5243
Omschrijving

Hoya Densifolia

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 10 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen: Hoya Densifolia is een zeer fraaie Hoya. ze heeft prachtige bladeren. Een lust voor het oog. Deze Hoya wordt verkocht als gewortelde plant die is geimporteerd in zijn huidige basket. Wij adviseren de plant niet te veropotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan. Deze hoya kan na ontvangst wat blad gaan verliezen ter aanpassing. planten hebben een luchtvochtigheid van 70/80% nodig.

Verzendtijden kunnen door drukte en weersinvloeden afwijken.

Verzorging Hoya Densifolia" :

DeHoya Densifolia houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Hoya Densifolia is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Hoya kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Hoya Densifolia kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Densifolia is gevoelig voor teveel water. Als u Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Hoya Densifolia is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.