Geen producten (0)
Geen producten (0)

Ceropegia Sandersonii

€ 13,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG4234
Omschrijving

Ceropegia Sandersonii

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 5 cm

Hoogte: 40 tot 60 cm. (klimplant)

Opmerkingen: Ceropegia Sandersonii is een  zeer fraaie en nostalgische plantje. Ze bloeit met bijzondere groen witte bloemen die lijken op een lantaarn.

Bloemen kunnen tijdens het transport afvallen doordat deze maar enkele dagen bloeien. De planten zitten vol knoppen en zullen snel opnieuw in bloei staan.

Ceropegia Sandersonii wordt als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Ceropegia Sandersonii :

De Ceropegia Sandersonii" gebruikt in het groeiseizoen veel water, is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. De plant mag niet met zijn voeten in het water staan (natte voeten) dan kan er wortelrot optreden. 

De Ceropegia Sandersonii" is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Ceropegia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Ceropegia kan geen temperaturen verdragen onder de 10 graden.

Ceropegia Sandersonii, kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Ceropegia Sandersonii, groeit vrij snel, net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in het jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

Ceropegia Sandersonii is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger bekend van radio en TV