Geen producten (0)
Geen producten (0)

Fatsia Japonica Spider Web

€ 13,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG4212
Omschrijving

Fatsia Japonica Spider Web

Hoogte: 150  tot aan 200 cm. 

Opmerkingen: Fatsia Japonica Spider Web" is een zeer fraaie Fatsia, ze heeft prachtige handvormige groene bladeren haar nieuwe bladeren zijn steeds wit van kleur. Een lust voor het oog.

Fatsia Japonica Spider Web wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Planten kunnen onderling verschillen.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken.

Verzorging Fatsia Japonica Spider Web" :

De Fatsia Japonica Spider Web" houdt van voldoende water, maar het is wel belangrijk dat de plant niet in een laagje water blijft staan. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Fatsia Japonica Spiders Web" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt geen volle zon. Fatsia Japonica Spiders Web kan als kamerplant of als winterharde tuinplant worden gehouden. Deze Fatsia verdraagt temperaturen tot - 10 gr.

Fatsia Japonica Spiders Web kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Fatsia Japonica Spiders Web  is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden speciale planten.