Geen producten (0)
Geen producten (0)

Dischidia SP Philippines

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG4143
Omschrijving

Dischidia SP Philippines

Blad: Bladeren behalen een lengte van 8 tot 12 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm (klimplant) 

Opmerkingen: Dischidia SP Philippines is een zeer fraaie Dischidia. Ze heeft prachtige groene bladeren. Een lust voor het oog.

Dischidia SP Philippines wordt geleverd als gewortelde planten opgepot in grote Kokos plug, zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Dischidia SP Philippines is een Dischidia die normaal langs bomen en rotsen groeit, de plant mag dan ook beslist niet uit zijn plug worden gehaald. 

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Dischidia SP Philippines"  :

De Dischidia SP Philippines" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de Kokos  niet geheel uitdroogt en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Dischidia is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Dischidia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Dischidia SP Philippines" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Dischidia SP Philippines" is gevoelig voor teveel water. Als u Dischidia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen