Geen producten (0)
Geen producten (0)

Aglaomorpha Coronans

€ 11,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3869
Omschrijving

Aglaomorpha Coronans

Blad: Bladeren behalen een lengte van 40 tot 60cm

Hoogte: 60  tot aan  100 cm 

Opmerkingen: Aglaomorpha Coronans" is een zeer fraaie Aglaomorph ze heeft prachtige fris groene bladeren met een bijzondere groeivorm haar brede begaarde wortels groeien over de rand van haar pot. Een lust voor het oog.

Aglaomorpha Coronans wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden worden planten indien nodig verzonden met een heat-pack.

Verzorging Aglaomorpha Coronans" :

De Aglaomorpha Coronans gebruikt veel water, het is belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Aglaomorpha Coronans is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct het felle zonlicht wordt geplaatst. Asplenium kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Aglaomorpha Coronans kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Aglaomorpha Coronans is gevoelig voor natte voeten ( een laagje water in de pot) water. Als u Aglaomorpha bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij met zijn voeten in het water staat. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Asplenium Antiquum Leslie" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleg