Geen producten (0)
Geen producten (0)

Dischidia Vidalii Kangaroo Pouch

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3838
Omschrijving

Dischidia Vidalii Kangaroo Pouch

Blad: Bladeren behalen een lengte van 2 tot 5 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm (klimplant) 

Opmerkingen: Dischidia Vidalii Kangaroo Pouch is een zeer fraaie Dischidia. ze heeft prachtige groene bladeren, die zich opblazen als een ballon. Dischidia Vidalii kan bloeien met kleine roze bloemtjes.Een lust voor het oog.

Dischidia Vidalii Kangaroo Pouch wordt geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.Wij raden het aan de plant na aankomst niet te verpotten en eerst een rust periode van minimaal 2 maanden te geven.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled papier en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Dischidia Vidalii"  :

De Dischidia Vidalii houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Dischidia is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Dischidia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Dischidia Vidalii kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Dischidia Vidalii is gevoelig voor teveel water. Als u Dischidia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Dischidia Vidalii" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.