Geen producten (0)
Geen producten (0)

AANBIEDING Dischidia Platyphylla XXL

€ 39,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3566
Omschrijving

Dischidia Platyphylla

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm

Hoogte: 80  tot aan  120 cm (klimplant) 

Opmerkingen: Dischidia Platyphylla is een zeer fraaie Dischidia. ze heeft prachtige groene bladeren die licht opbollen.

Dischidia Platyphylla wordt geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.Wij raden het aan de plant na aankomst niet te verpotten en eerst een rust periode van minimaal 2 maanden te geven.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled papier en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Dischidia Platyphylla"  :

De Dischidia Platyphylla houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Dischidia is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Dischidia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Dischidia Platyphylla kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Dischidia Platyphylla is gevoelig voor teveel water. Als uw Dischidia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Dischidia Platyphylla is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.