Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Mini Allusion

€ 8,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3422
Omschrijving

Syngonium Mini Allusion

Syngonium Mini Allusion zijn opgepot als plugplant in de juiste aard. Wij adviseren u de plant de komende maand nog niet te verpotten. Iedere plant is verschillend, planten kunnen onderling verschillen van elkaar.

Hoogte: 30 tot 40 cm.

Opmerkingen: Syngonium Mini Allusion is een zeer fraaie Syngonium. Met haar bijzondere blad. 

Syngonium Mini Allusion" is bijna niet te verkrijgen in de handel ze wordt  geleverd als opegotte plugplant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is verschillend planten kunnen onderling verschillen van elkaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Syngonium Mini Allusion" :

De Syngonium Mini Allusion"  houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium Mini Allusion" is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium  is gevoelig voor teveel water.

Syngonium Mini Allusion is speciaal uit gekozen voor Nelumbogarden.