Geen producten (0)
Geen producten (0)

Senecio Hallianus

€ 16,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3289
Omschrijving

Senecio Hallianus

Blad: Bladeren behalen een lengte van 1 tot 3 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm (hangplant) 

Opmerkingen: Senecio Hallianus is een zeer fraaie Senecio. ze heeft groen / grijs gekleurde bladeren met roze paarse stengels. 

Senecio Hallianus wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Senecio Hallianus  :

De Senecio Hallianus houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot / schimmel optreden. 

De Senecio Hallianus is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Senecio kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Senecio Hallianus kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Senecio Hallianus  is gevoelig voor teveel water. Als u Senecio bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap aanvoelen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren verwijderen 

Senecio Hallianus is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger