Geen producten (0)
Geen producten (0)

Velda T-Flow Tronic 15 Algenbestrijding

€ 215,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG235
Omschrijving

Velda T-Flow Tronic 15 Algenbestrijding vijverinhoud 3000 tot 15000 liter.

Volgens het principe van mineralisatie heeft Velda een systeem ontwikkeld om het draadalgenprobleem in tuinvijvers definitief op te lossen. Door mineralisatie wordt de groei van draad- en slijmalgen onmogelijk gemaakt, terwijl de waterplantengroei gestimuleerd wordt. Het resultaat is verbluffend: binnen enkele weken een algenvrije en gezonde vijver!

Verwijdert veilig algen uit uw vijver

De Velda T-Flow Tronic 15 Algenbestrijding is een revolutionair systeem waarmee u op een voor vissen en planten schonende wijze draad- en slijmalgen uit de tuinvijver kunt verwijderen. Door de uitgekiende waterflow is de werking zeer effectief en uiterst nauwkeurig doseerbaar.

De kern van de Velda T-Flow Tronic 15 Algenbestrijding bestaat uit een anode, vervaardigd van een door Velda ontwikkelde minerale koperlegering en een kathode van roestvast staal. Met behulp van een microprocessor worden pulsen gegenereerd, die naar de kern van de Velda T-Flow Tronic leiden. Hierdoor komen er positief geladen koperionen vrij. Deze koperionen vormen al in een geringe concentratie een natuurlijke bestrijding van algen. Een kopergehalte van 0,2 tot 0,3 ppm is voldoende om de draadalgen te verwijderen en de groei ervan te stoppen.

Snelkoppelingen
Met de uitgekiende snelkoppelingen kunnen slangdiameters van 32 en 40 mm worden gebruikt. De slang kan eenvoudig met de tule worden gemonteerd en gedemonteerd.

Deze Velda T-Flow Tronic 15 Algenbestrijder is geschikt voor een vijver van 3000 tot 15000 liter. De pompcapaciteit moet tussen de 6000 - 8000 L/H liggen.

Wij adviseren u voor Velda T-Flow Tronic 05 Algenbestrijding onze Velda Greenline 8000 pomp.