Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Vincia Maërl 3300 gr.

€ 15,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG311
Omschrijving
Vincia Maërl 3300 gr.
 
Vincia Maërl 3300 gr.  is een natuurproduct met een zeer laag fosfaatgehalte. Het is bij uitstek geschikt voor nieuw aan te leggen vijvers en om troebel water helder en gezond te maken. Vincia Maërl verhoogt de gezamenlijke waterhardheid en activeert de ontwikkeling van de micro-organismen.
 
De natuurproducten van Vincia houden de vijver vrij van algen en bevorderen de waterkwaliteit op natuurlijke wijze. Ze zijn 100% milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.
Vincia is er voor de vijverliefhebber die liever geen onnatuurlijke middelen gebruikt, maar wel genieten wil van het leven rondom zijn heldere waterpartij.
 
Ben jij een bewuste tuinbezitter met aandacht voor de processen in de natuur? Je geeft het gazon uitsluitend natuurlijke meststoffen. Tuin- en keukenafval composteer je voor je eigen moestuin. Je plukt de vruchten van je eigen fruitboom of kruidentuin. En je geniet volop van de biodiversiteit in je tuin. Genieten van het leven rond de vijver Ook in de vijver is de natuurlijke kringloop van belang voor het biologisch evenwicht. Afvalstoffen worden door nuttige bacteriën omgezet in voedingsstoffen voor waterplanten, die op hun beurt zuurstof produceren voor een gezonde waterbiotoop. Soms kun je de planten en micro-organismen in de vijver wel een handje helpen. Want je weet: gezond water brengt de hele tuin tot leven. Vogels, vlinders, libellen en salamanders worden frequente bezoekers en verrijken de totale tuinbeleving.
Kies voor Vincia als je liever natuurlijke middelen gebruikt. Heb je een zwemvijver of drinkt je hond of kat weleens uit de vijver? Vincia natuurproducten zijn 100% biologisch afbreekbaar en veilig voor iedereen.
 
Vincia Maërl 3300 gr.