Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Vincia Algae Cleaner 1000 ml.

€ 15,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG306
Omschrijving

Vincia Algae Cleaner 1000 ml.

De natuurlijke keuze
Algenpreventie op een natuurlijke wijze! Vincia Algae Cleaner 1000 ml. bindt fosfaat in het vijverwater, waardoor het voedingsstoffen voor algengroei ontneemt. Het verwijdert én voorkomt zowel draad- en slijmalgen als zweefalgen (groen water) in de vijver.

• Dit product is geen biocide. Aanwezige algen zullen door het gebrek aan voedingsstoffen binnen enkele weken verminderen.
• Algen zijn zuurstofproducenten, het verdwijnen daarvan kan tot zuurstoftekort leiden. Beluchting of gedeeltelijke waterverversing kan dan nodig zijn.

Tip
• Voorkom algen door elke 8 weken een dosis Vincia Algae Cleaner aan het water toe te voegen.
• Houd de waterhardheid op peil met GH Plus. Een ideale GH-waarde ligt tussen de 8 en 12° DH.
 
De natuurproducten van Vincia houden de vijver vrij van algen en bevorderen de waterkwaliteit op natuurlijke wijze. Ze zijn 100% milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.
Vincia is er voor de vijverliefhebber die liever geen onnatuurlijke middelen gebruikt, maar wel genieten wil van het leven rondom zijn heldere waterpartij.
 
Ben jij een bewuste tuinbezitter met aandacht voor de processen in de natuur? Je geeft het gazon uitsluitend natuurlijke meststoffen. Tuin- en keukenafval composteer je voor je eigen moestuin. Je plukt de vruchten van je eigen fruitboom of kruidentuin. En je geniet volop van de biodiversiteit in je tuin. Genieten van het leven rond de vijver Ook in de vijver is de natuurlijke kringloop van belang voor het biologisch evenwicht. Afvalstoffen worden door nuttige bacteriën omgezet in voedingsstoffen voor waterplanten, die op hun beurt zuurstof produceren voor een gezonde waterbiotoop. Soms kun je de planten en micro-organismen in de vijver wel een handje helpen. Want je weet: gezond water brengt de hele tuin tot leven. Vogels, vlinders, libellen en salamanders worden frequente bezoekers en verrijken de totale tuinbeleving.
Kies voor Vincia als je liever natuurlijke middelen gebruikt. Heb je een zwemvijver of drinkt je hond of kat weleens uit de vijver? Vincia natuurproducten zijn 100% biologisch afbreekbaar en veilig voor iedereen.
 
Vincia Algae Cleaner 1000 ml.