Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Vincia Strobinol 1800 gr.

€ 12,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG305
Omschrijving

Vincia Strobinol 1800 gr.

Vincia Strobinol 1800 gr. is een zeer effectief natuurproduct op basis van geperst gerstenstro dat een natuurlijke algenbestrijder is in tuinvijvers. Het bestrijdt en voorkomt zweefalgen, draadalgen en groenwieren waardoor de vijver lange tijd helder blijft. Strobinol is 100% biologisch afbreekbaar 1800 gr. is voldoende voor 6000 liter vijverwater.

Ben jij een bewuste tuinbezitter met aandacht voor de processen in de natuur? Je geeft het gazon uitsluitend natuurlijke meststoffen. Tuin- en keukenafval composteer je voor je eigen moestuin. Je plukt de vruchten van je eigen fruitboom of kruidentuin. En je geniet volop van de biodiversiteit in je tuin. Genieten van het leven rond de vijver Ook in de vijver is de natuurlijke kringloop van belang voor het biologisch evenwicht. Afvalstoffen worden door nuttige bacteriën omgezet in voedingsstoffen voor waterplanten, die op hun beurt zuurstof produceren voor een gezonde waterbiotoop. Soms kun je de planten en micro-organismen in de vijver wel een handje helpen. Want je weet: gezond water brengt de hele tuin tot leven. Vogels, vlinders, libellen en salamanders worden frequente bezoekers en verrijken de totale tuinbeleving.
Kies voor Vincia als je liever natuurlijke middelen gebruikt. Heb je een zwemvijver of drinkt je hond of kat weleens uit de vijver? Vincia natuurproducten zijn 100% biologisch afbreekbaar en veilig voor iedereen.

Vincia Strobinol 1800 gr.