Geen producten (0)
Geen producten (0)

Colocasia Pharaoh Mask 

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11792
Omschrijving

Colocasia Pharaoh Mask 

Wij raden u aan onderstaande tekst aandachtig te lezen voordat u tot aankoop overgaat.

Colocasia Pharaoh Mask is niet geschikt voor binnen en uitsluitend te plaatsen in tuin of op terras.

Verzenden van de Colocasia Pharaoh Mask gebeurt zeer zorgvuldig in natte aarde, het kan voorkomen dat bladeren schade ondervinden door de verandering of het transport en mogelijk direct na aankomst gaan afsterven, dit is normaal bij deze soort en komt regelmatig voor en valt niet onder de garantie. Als dit zich voordoet knipt u de bladeren af en laat de plant opnieuw uitlopen. In enkele weken zal de plant weer nieuwe bladeren vormen. Colocasia mag na aankomst niet direct worden verpot en is niet geschikt om in kleikorrels te plaatsen. Colocasia Pharaoh Mask houdt van veel water en mag nooit droog aanvoelen.

Blad: Bladdiameter tot 40 cm.

Hoogte: Tot 80 cm.

Opmerkingen: Colocasia Pharaoh Mask is een zeer fraaie en zeldzame Colocasia, ze heeft prachtige groene bladeren met een bijzondere bijna zwarte nerven.

Colocasia worden als gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto geleverd. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Colocasia Pharaoh Mask is het beste geschikt op een lichte plaats met enkele uren zon en  ruim voldoende water. Deze soort is niet geschikt onder een daglichtlamp of in een greenhousecabinet, de plant zal in deze situatie binnen enkele weken dood of in rust gaan.

Verzorging Colocasia Pharaoh Mask :

In het voorjaar plaats u uw Colocasia Pharaoh Mask op een warme en lichte plaats tijdelijk binnen. Colocasia Pharaoh Mask houdt van veel water ( de aarde mag niet uitdrogen). Als u uw plant ontvangen heeft raden we in het begin direct zonlicht te mijden en de plant eerst te laten afharden/ wennen. U kunt uw Colocasia in pot laten staan of plaatsen in de volle grond, een oeverplek bij een vijver is vaak ideaal.

Einde zomer kunt u de plant tot rust laten komen, u geeft geen bemesting meer. Uw Colocasia  zal richting herfst gaan afsterven. Zodra de plant tot rust is gekomen kunt u de rhizoom uit de aarde halen. U borstelt hem voorzichtig schoon en verwijderd dode plantresten. U bewaart het rizoom op een koele droge en donkere plaats.