Geen producten (0)
Geen producten (0)

Camellia Japonica Lady Vansittart

€ 34,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10974
Omschrijving

Camellia Japonica Lady Vansittart

Potmaat 18 cm 

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm.

Hoogte: Tot 100 - 150 cm.

Camellia Japonica Lady Vansittart verdraagt vorst, bij zeer strenge vorst adviseren wij de plant enige bescherming te bieden.

De Camellia Japonica Lady Vansittart die wij verzenden draagt bloemen. Wij verpakken zeer zorgvuldig maar desondanks kunnen uitgebloeide bloemen van de plant afvallen. Naarmate het seizoen vorderd raakt de plant uitgebloeid, de plant zal dan knoppen gaan vormen voor het volgende seizoen.

Opmerkingen: Camellia Japonica Lady Vansittart is een zeer fraaie Camellia die afkomstig is uit  Azië  Ze draagt zeer fraaie wasachtige bloemen in het hele vroege voorjaar. Deze fraaie Camellia is vorstbestendig. 

De Camellia staat het liefst op een plaats met ochtend of avond zon. Ze hebben een uitgesproken voorkeur voor voedzame grond die turf bevat. In de groeiperiode is voldoende vocht noodzakelijk. ’s Winters moet de grond vlot afwateren. Wanneer je de Camellia voldoende stikstof houdende meststof geeft en in het vroege voorjaar een organische mest ( bijvoorbeeld Plantgrow, gedroogde koemest) dan krijg je een prachtige snel groeiende Camellia

Camellia is uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Nelumbogarden "De Grote Tuinverbouwing"SBS6.