Geen producten (0)
Geen producten (0)

Gynostemma Pentaphyllum, Jiaogulan

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10146
Omschrijving

Gynostemma Pentaphyllum, Jiaogulan,  Oriental Herbs Collection

Blad: Bladeren behalen een lengte van 2 tot 5 cm

Hoogte: Klimplant

Gynostemma Pentaphyllum, Jiaogulan" kan temperaturen van -5 graden verdragen. De plant zal in de winter afsterven en komt in het voorjaar weer terug

Opmerkingen: Gynostemma pentaphyllum, Jiaogulan" of ook wel onsterfelijkheidskruid genoemd is een vaste plant met een heilzame werking. Deze kruidenplant is nog niet zo lang bekend buiten Azië en is een heel bijzonder kruid. Deze klimplant komt voor in Zuid-Oost China, Japan en een groot gedeelte van Thailand.In China is de plant bekend onder de naam jiaogulan en niet weg te denken in de traditionele Chinese geneeskunde.

De toepassing van Gynostemma pentaphyllum" is te doen om het blad waar thee van gezet kan worden.  Het blad kan ook verwerkt worden in salades, de smaak is min of meer gelijk aan zoethout.
Gynostemma Pentaphyllum, Jiaogulan, Onsterfelijkheidskruid barst van de antioxidanten en geven het lichaam meer weerstand en energie.

De Gynostemma Pentaphyllum, Jiaogulan is een echte vorstbestendige exoot.

Gynostemma Pentaphyllum, Jiaogulan "Oriental Herbs Collection" is uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Nelumbogarden.

Ook interessant

€ 59,50