Geen producten (0)
Geen producten (0)

Passiflora Edulis Maracuja

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10144
Omschrijving

Passiflora Edulis Maracuja, Oriental Herbs Collection

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 15 cm

Vrucht: Vruchten behalen een grote van 4 tot 6 cm.

Hoogte: Klimplant

Opmerkingen: Passiflora Edulis Maracuja is een zeer fraaie Passiflora. De Passiflora Edulis bloeit met spectaculaire bloemen waarna ze smaakvolle vruchten gaat dragen aan het einde van de zomer.Deze fraaie Passiflora Edulis is geschikt om serre of om buiten te plaatsen, deze soort verdraagt geen temperaturen onder de 5 gr.. 

Passiflora Edulis Maracuja heeft regelmatige donker paarse vruchten en hebben een formaat van 4 tot 6 cm. De smaakt  van de vruchten is frisen zoet. De passievrucht kan door midden gesneden worden en vervolgens met een lepel de inhoud consumeren.De Passiflora edulis is zelfbestuivend, vanaf het tweede jaar krijgen jonge planten voor het eerst hun bloemen.

De Passiflora Edulis staat het liefst op een plaats met volle zon. Ze hebben een uitgesproken voorkeur voor voedzame grond die voldoende kalk bevat, liefst klei- of zavelgrond. In de groeiperiode is voldoende vocht noodzakelijk. ’s Winters moet de grond vlot afwateren. Wanneer je de Passiflora Edulis  voldoende stikstof houdende meststof geeft en in het vroege voorjaar een organische mest ( bijvoorbeeld Plantgrow, gedroogde koemest) dan krijg je een prachtige snel groeiende Passiflora.

Passiflora Edulis Maracuja - Oriental Herbs Collection is uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Nelumbogarden.

Ook interessant

€ 59,50