Geen producten (0)
Geen producten (0)

Colocasia Hilo Beauty

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG407
Omschrijving

Colocasia Hilo Beauty

Blad: Bladdiameter tot 50 cm

Hoogte: Tot 80 - 100 cm.

Opmerkingen: Colocasia Hilo Beauty is een zeer fraaie Colocasia, ze heeft prachtige groene bladeren met witte vlekken en strepen.

Rizomen van deze plant wordt geleverd vanaf februari tot en met april.

Verzorging Colocasia Hilo Beauty :

In het voorjaar pot u uw rizoom op in goed doorlaatbare aarde. U plaats de opgepotte Colocasia op een warme en lichte plaats. De watergift  beperken tot de eerste uitlopers zichtbaar zijn ( de aarde mag niet uitdrogen). Nadat er bladeren gaan vormen mag u steeds meer water gaan geven. Zodra de nachtvorsten verdwenen zijn mag uw Colocasia Hilo Beauty naar buiten plaatsen. In het begin raden wij u aan direct zonlicht te mijden en de plant eerst te laten afharden/ wennen. U kunt uw Colocasia in pot laten staan of plaatsen in de volle grond, een oeverplek bij een vijver is vaak ideeal.

Einde zomer kunt u de plant tot rust laten komen, u geeft geen bemesting meer. Uw Colocasia  zal richting herfst gaan afsterven. Zodra de plant tot rust is gekomen kunt u de rizoom uit de aarde halen. U borstelt hem voorzichtig schoon en verwijderd dode plantresten. U bewaart het rizoom op een koele droge en donkere plaats.

Colocasia Hilo Beauty is speciaal geselecteerd door Matthijs Hazeleger voor Nelumbo garden IJzendoorn.

Ook interessant

€ 9,95