Geen producten (0)
Geen producten (0)

Colocasia "Illustris" PRE-SALE

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7674
Omschrijving

Colocasia "Illustris"

ATTENTIE: Dit is een Pre-Sale, verzending volgt eind februari / maart 2022.

Colocasia knollen in de Pre-Sale zijn NIET in combinatie met planten te bestellen, wij behouden ons het recht uw gehele bestelling in dat geval te annuleren.

Indien nodig worden knollen verzonden met een Heat Pack. Het formaat van de knol verschilt per soort. Knollen zijn tussen de 0,5 en 0,7 inch. 

Blad: Bladdiameter tot 60 cm

Hoogte: Tot 120 cm.

Opmerkingen: Colocasia "Illustris" is een zeer fraaie Colocasia, ze heeft prachtige groen met paarse bladeren een lust voor het oog.

Colocasia worden als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzorging Colocasia "Illustris"  :

In het voorjaar plaats u uw Colocasia "Illustris" op een warme en lichte plaats. Colocasia "Illustris houdt van veel water ( de aarde mag niet uitdrogen). Als u uw plant ontvangen heeft raden we in het begin direct zonlicht te mijden en de plant eerst te laten afharden/ wennen. U kunt uw Colocasia in pot laten staan of plaatsen in de volle grond, een oeverplek bij een vijver is vaak ideaal.

Einde zomer kunt u de plant tot rust laten komen, u geeft geen bemesting meer. Uw Colocasia  zal richting herfst gaan afsterven. Zodra de plant tot rust is gekomen kunt u de rhizoom uit de aarde halen. U borstelt hem voorzichtig schoon en verwijderd dode plantresten. U bewaart het rizoom op een koele droge en donkere plaats.

Colocasia "Illustris is speciaal geselecteerd door Matthijs Hazeleger voor Nelumbo garden waterlelies IJzendoorn.