Geen producten (0)
Geen producten (0)

Colocasia "Black Coral" PRE-SALE

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7670
Omschrijving

Colocasia "Black Coral"

ATTENTIE: Dit is een Pre-Sale, verzending volgt eind februari / maart 2022.

Colocasia knollen in de Pre-Sale zijn NIET in combinatie met planten te bestellen, wij behouden ons het recht uw gehele bestelling in dat geval te annuleren.

Indien nodig worden knollen verzonden met een Heat Pack. Het formaat van de knol verschilt per soort. Knollen zijn tussen de 0,5 en 0,7 inch. 

Colocasia "Black Coral"

Blad: Bladdiameter tot 60 cm

Hoogte: 100 tot 120 cm.

Opmerkingen: Colocasia "Black Coral" is een zeer fraaie Colocasia, ze heeft prachtige groene naar zwarte bladeren.

Verzorging Colocasia "Black Coral":

In het voorjaar pot u uw rizoom op in goed doorlaatbare aarde. U plaats de opgepotte Colocasia op een warme en lichte plaats. De watergift  beperken tot de eerste uitlopers zichtbaar zijn ( de aarde mag niet uitdrogen). Nadat er bladeren gaan vormen mag u steeds meer water gaan geven. Zodra de nachtvorsten verdwenen zijn mag u uw Colocasia naar buiten plaatsen. In het begin raden wij u aan direct zonlicht te mijden en de plant eerst te laten afharden/ wennen. U kunt uw Colocasia in pot laten staan of plaatsen in de volle grond, een oeverplek bij een vijver is vaak ideeal.

Einde zomer kunt u de plant tot rust laten komen, u geeft geen bemesting meer. Uw Colocasia  zal richting herfst gaan afsterven. Zodra de plant tot rust is gekomen kunt u de rizoom uit de aarde halen. U borstelt hem voorzichtig schoon en verwijderd dode plantresten. U bewaart het rizoom op een koele droge en donkere plaats.