Geen producten (0)
Geen producten (0)

Copiapoa Cinerea Herkomst 3  Nr 122

€ 495,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11054
Omschrijving

Copiapoa Cinerea Herkomst 3  Nr 122  Potmaat 20 cm

Deze Copiapoa Cinerea 3 heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.Copiapoa Cinerea is zeer zeldzaam en wordt bijna niet in de handel aangeboden

Opmerkingen: Copiapoa Cinerea 3 is een zeer fraaie cactus ze heeft een bijzondere groeivorm en kleur. Deze bijzondere vormen en kleuren zijn schaars te verkrijgen en echte collecters items. Iedere plant is uniek en een lust voor het oog.

Deze cactus wordt geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging :

Deze cactus houdt van zeer weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend in het groeiseizoen. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. In de wintermaanden, het rustseizoen geeft u de catus geen water.

Deze catus is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Ze kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Cactussen kunnen in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Cactus is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Deze fraaie cactus is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.