Geen producten (0)
Geen producten (0)

Echeveria Rainbow West

€ 18,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10627
Omschrijving

Echeveria Rainbow West

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm.

Hoogte: 5 tot aan 10 cm. 

Opmerkingen: Echeveria Rainbow Westis een zeer bijzondere Echeveria. Ze heeft prachtige variegata bladeren met roze hart. Een zeer fraaie en bijzonder plantje. Echeveria Rainbow West wordt geleverd als volledig gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Echeveria Rainbow West :

De Echeveria Rainbow West houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Echeveria Rainbow West" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Echeveria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Echeveria Rainbow West" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Echeveria is gevoelig voor teveel water. Als uw Echeveria "Rainbow" bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Echeveria Rainbow West" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.