Geen producten (0)
Geen producten (0)

Polaskia Chichipe Cristata

€ 18,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10398
Omschrijving

Polaskia Chichipe Cristata

Bestellingen met alleen Cactus worden binnen 5 werkdagen verzonden met uitzondering van feestdagen of weersinvloeden.

Hoogte: 20  tot aan 40 cm. Polaskia Chichipe Cristata groeit in een cristaat vorm er zullen steeds meer meerdere vertakkingen gaan vormen. 

Opmerkingen: Marginatocereus Marginatus Crestata"Polaskia Chichipe Cristata is een zeer fraaie soort ze heeft een bijzondere groei vorm. Een lust voor het oog.

Deze cactus wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging :

Deze cactus houdt van zeer weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend in het groeiseizoen. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. In de wintermaanden, het rustseizoen geeft u de catus geen water.

Deze catus is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Ze kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Cactussen kunnen in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Cactus is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Deze fraaie cactus is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.