Geen producten (0)
Geen producten (0)

Pilosocereus Azureus Nr 1

€ 98,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10362
Omschrijving

Pilosocereus Azureus Nr 1

Deze Pilosocereus Azureus heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Hoogte: 100  tot aan 400 cm. Pilosocereus Azureus groeit in een zuilvorm er zullen steeds meer meerdere vertakkingen gaan vormen. 

Opmerkingen: Pilosocereus Azureus is een zeer fraaie Pilosocereus ze heeft een bijzondere blauwe kleur. De Pilosocereus Azureus is in dit formaat en kleurtekening bijna niet te verkrijgen. Een lust voor het oog.

Pilosocereus Azureus" wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging :

Deze cactus houdt van zeer weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend in het groeiseizoen. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. In de wintermaanden, het rustseizoen geeft u de catus geen water.

Deze catus is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Ze kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Cactussen kunnen in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Cactus is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Deze fraaie cactus is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.