Geen producten (0)
Geen producten (0)

Echinopsis Hybrid 03 Vorstbestendig

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10344
Omschrijving

Echinopsis Hybrid 03 Vorstbestendig, Potmaat 14 cm

Hoogt: 10 tot wel 30 cm.

Standplaats: Volle zon.

Vorstbestendig: Tot wel -7 gr.

Iedere plant heeft de zelfde potmaat maar is uniek. Planten kunnen onderling van elkaar qua vorm verschillen.

Opmerkingen: Deze fraaie winterharde Echinopsis hybrid krijgt verbazingwekkend fraaie bloemen, Bij oudere planten kunnen de bloemen tot wel 6 cm groot worden. De Echinopsis hybrid bloeit rond mei, om te bloeien heeft hij een koude periode nodig. Hij bloeit in felle kleuren afhankelijk van welke hybride in de kleuren rood, roze, geel, wit en oranje.

Plaats de Echinopsis hybrid buiten in je tuin direct in de volle grond of in een pot op het terras. De Echinopsis hybrid" vereist een plaats in de volle zon. De Echinopsis hybrid houdt van weinig water, bij een teveel aan water kan de Echinopsis" gaan rotten. Zorg er voor als u hem in de volle grond plaatst er een laag met grind in het plantgat wordt gestrooid, dit voorkomt natte voeten.

De plant kan zeer goed tegen warmte en staat graag in de volle zon. Hij heeft in de zomer weinig water nodig. U kunt uw Echinopsis hybrid" bemesten met speciale cactus meststof. In de winter is deze cactus vorstbestendig tot -7 graden. U geeft hem dan geen water.

Echinopsis is uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Nelumbogarden.