Geen producten (0)
Geen producten (0)

Bonsai Geschenkset Pinus Thunbergii

€ 189,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14300
Omschrijving

Bonsai Geschenkset Pinus Thunbergii

Deze Bonsai is geschikt voor buiten.

Met deze fraaie geschenkset heeft u een echte binnenkomer, wat ook de reden is een Bonsai is geschikt voor iedere gelegenheid. 

Hoogte inclusief pot: circa 25/ 30 cm.
Pot maat: 12,5 x 5.5 cm.
Leeftijd: circa 18-20 jaar
Herkomst: Japan

Deze Pinus Thunbergii is geschikt voor buiten op een zonnige plek en lichte plaats 
Bonsai Pinus Thunbergii is goed bestand tegen hitte en zon. Deze Bonsai Pinus  verdraagt geen temperaturen onder de - 3 C. Bij strengere vorst wordt een tijdelijke plaats in een koude schuur of koele ruimte aangeraden.

Een Bonsai mag nooit uitdrogen, het is verstandig de Bonsai om de dag te gieten en te besproeien. Naaste het gieten mag hij1 tot 2 keer per week gedompeld worden, dit voorkomt uitdroging langs de randen van de pot. Let wel dat dompelen afhankelijk is van de warmte en standplaats. De grond van een Bonsai moet altijd licht vochtig aanvoelen.

Met deze fraaie geschenkset heeft u een echte binnenkomer, wat ook de reden is een Bonsai is geschikt voor iedere gelegenheid. 

Een Bonsai als cadeau is geschikt voor iedere gelegenheid of het nu voor een geboorte, huwelijk of verjaardag is. We willen met een Bonsai laten weten hoeveel we om iemand geven en al het goede wensen. Met een Bonsai geef je de boodschap van een goede balans, we wensen onze dierbare een goede gezondheid en een gelukkig leven. Bonsai is er in vele stijlen en vormen met bladeren of naalden voor binnen en buiten, zo kun je voor ieder persoon een keuze maken en je persoonlijke boodschap doorgeven.

Bonsai vindt zijn oorsprong in het Chinese keizerrijk. Ca. 700 voor christus werden er in China al miniatuur boompjes gekweekt, in China genaamd "Pun-Tsai". Rond het jaar 1100 nam Japan veel gebruiken over uit China. Zo kwam ook de kunst van het gekweekte van miniatuurboompjes naar Japan toe. In Japan werd de kunst vervolgens verder ontwikkeld onder invloed van het Zen Boeddhisme. De naam Bonsai is dan ook een Japans woord dat “boom in pot” betekent en het wordt zelfs beschouwd als een levende kunstvorm. Hedendaags wordt Bonsai in vele Aziatische landen gekweekt, zo met ieder zijn eigen stijl en karakter.

Deze Bonsaiset is speciaal uitgekozen door Matthijs  voor Nelumbogarden.

Ook interessant