Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Dahlia Pinelands Princess 2 knollen per verpakking

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Niet op voorraad
Uitvoering niet leverbaar
Specificaties
Productcode NG14555
Omschrijving

Dahlia Pinelands Princess 2 knollen per verpakking.

Dahlia Pinelands Princess knollen kunnen nu al besteld worden. Wij leveren de dahlia knollen uit eind februari/ begin maart.

Inhoud 2 knollen per verpakking

Hoogte: Tot 100 cm.

Plantdiepte: 3 tot 5 cm boven de knol.

Bloemen: Dahlia Pinelands Princess is een decoratieve Dahlia haar bloemen zijn ongeveer 20 tot 22 cm. groot en worden hoog gehouden op stevige lange stelen.

Planttijd Maart, April, Mei. Plant de Dahlia’s in het voorjaar wanneer het helemaal vorstvrij is. U kunt ze eerder in een bloempot planten en in een vorstvrije ruimte voortrekken. Na het voortrekken kan de Dahlia omgeplant worden in de tuin. Dahlia's zijn ook zeer geschikt om in een pot te laten staan.

Bloeitijd Juni/Juli tot aan november (tot aan de vorst)

Dahlia's staan het liefst op een plaats in de zon. Ze hebben een  voorkeur voor voedzame grond die goed vochtdoorlatend is. In de groeiperiode is voldoende vocht noodzakelijk. Dahlia's zijn snelle groeiers en kunnen ook goed gebruikt worden als snijbloem, het plukken van bloemen bevorderd de aangroei van nieuwe bloemen en uw dahlia zal dan ook nog voller gaan worden.

Welke variant van onze Dahlia's je ook kiest, bij de eerste zonnestralen in het voorjaar schieten de scheuten uit de grond. Langzaam ontvouwen ze hun bloemenpracht, waarna je de hele zomer en najaar er van kunt genieten.