Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Dahlia Orfeo 2 knollen per verpakking

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14342
Omschrijving

Dahlia Orfeo 2 knollen per verpakking.

Dahlia knollen kunnen nu al besteld worden. Wij leveren de dahlia knollen uit eind februari/ begin maart.

Inhoud 2 knollen per verpakking

Hoogte: Tot 120 cm.

Plantdiepte: 3 tot 5 cm boven de knol.

Bloemen: Dahlia Orfeo is een Cactus Dahlia, deze categorie kenmerkt zich door een speelse uitstraling. De bloemblaadjes zijn opgerold en hebben een puntige vorm, het hart van de bloem wordt gedurende de bloei ook zichtbaar. Haar bloemen worden ongeveer 15 tot 20 cm. in diameter

Planttijd Maart, April, Mei. Plant de Dahlia’s in het voorjaar wanneer het helemaal vorstvrij is. U kunt ze eerder in een bloempot planten en in een vorstvrije ruimte voortrekken. Na het voortrekken kan de Dahlia omgeplant worden in de tuin. Dahlia's zijn ook zeer geschikt om in een pot te laten staan.

Bloeitijd Juni/Juli tot aan november (tot aan de vorst)

Dahlia's staan het liefst op een plaats in de zon. Ze hebben een  voorkeur voor voedzame grond die goed vochtdoorlatend is. In de groeiperiode is voldoende vocht noodzakelijk. Dahlia's zijn snelle groeiers en kunnen ook goed gebruikt worden als snijbloem, het plukken van bloemen bevorderd de aangroei van nieuwe bloemen en uw dahlia zal dan ook nog voller gaan worden.

Welke variant van onze Dahlia's je ook kiest, bij de eerste zonnestralen in het voorjaar schieten de scheuten uit de grond. Langzaam ontvouwen ze hun bloemenpracht, waarna je de hele zomer en najaar er van kunt genieten. 

Dahlia Orfeo is uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Nelumbogarden.