Geen producten (0)
Geen producten (0)

Chamaelobivia Hybrid 09, Oranje, Vorstbestendig

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11616
Omschrijving

Chamaelobivia Hybrid 09, Oranje, Vorstbestendig, Potmaat 13 cm

Opmerkingen: Deze fraaie winterharde Chamaelobivia hybrid krijgt verbazingwekkende bloemen. Bij oudere planten kunnen de bloemen tot wel 6 cm groot worden. De Chamaelobivia hybrid bloeit rond mei, om te bloeien heeft hij een koude periode nodig. Hij bloeit in felle kleuren afhankelijk van welke hybride in de kleuren rood, roze, geel, wit en oranje.

Hoogte: De Chamaelobivia Hybrid kan een hoogte van tot wel 40 cm bereiken.
Standplaats: Volle zon.
Vorstbestendig: Tot wel -7 C°

Iedere plant heeft de zelfde potmaat maar is uniek. Planten kunnen onderling van elkaar qua vorm verschillen.

Plaats de Chamaelobivia hybrid buiten in je tuin direct in de volle grond of in een pot op het terras. De Chamaelobivia hybrid vereist een plaats in de volle zon. De Chamaelobivia hybrid houdt van weinig water, bij een teveel aan water kan de Chamaelobivia gaan rotten. Zorg er voor als u hem in de volle grond plaatst dat er een laag met grind in het plantgat wordt gestrooid, dit voorkomt natte voeten.

De plant kan zeer goed tegen warmte en staat graag in de volle zon. Hij heeft in de zomer weinig water nodig. U kunt uw Chamaelobivia hybrid bemesten met speciale cactus meststof. In de winter is deze cactus vorstbestendig tot -7 C°. U geeft hem dan geen water.
Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdings middelen. Nelumbogarden verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Chamaelobivia hybrid is uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Nelumbogarden.