Geen producten (0)
Geen producten (0)

Plumeria Rubra "Pink Jack"

€ 59,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11600
Omschrijving

Plumeria Rubra "Pink Jack", Frangipani

Opmerkingen: Plumeria Rubra "Pink Jack" is een zeer fraaie Plumeria, ze krijgt fraaie groene bladeren. Zoals iedere Plumeria plant kent ze een rust periode waarin ze al haar bladeren zal laten vallen. Ook bij verplaatsing kan ze een deel van haar bladeren verliezen. Gedurende bladverlies of rust is het belangrijk dat de plant weinig water krijgt. Plumeria bloeit met fraaie geurende bloemen.

Plumeria Rubra "Pink Jack" wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is uniek, planten kunnen onderling verschillen.

Hoogte: Tot aan 100 cm. Plumeria Rubra "Pink Jack" groeit in een boomvorm en zal steeds meer vertakkingen gaan vormen. 

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Plumeria :

De Plumeria houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Plumeria is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Plumeria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Plumeria Rubra kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Plumeria is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdings middelen. Nelumbogarden verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Plumeria Rubra is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.