Geen producten (0)
Geen producten (0)

Pfeiffera Boliviana

€ 11,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG901
Omschrijving

Pfeiffera Boliviana

Blad:Twijgen behalen een lengte tot 100 cm

Hoogte: Hangplant

Opmerkingen: Pfeiffera Boliviana is een zeer fraaie Pfeiffera. ze heeft prachtige lange twijgen in een olijfgroene kleur..

Pfeiffera Boliviana wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Pfeiffera Boliviana" :

De Pfeiffera Boliviana houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Pfeiffera Boliviana" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Pfeiffera kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Pfeiffera Boliviana"  kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Pfeiffera Boliviana" is gevoelig voor teveel water. Als u Pfeiffera bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Pfeiffera Boliviana is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.

Ook interessant

€ 9,95