Geen producten (0)
Geen producten (0)

Kokodama Met Tillandsia Nr 003

€ 39,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14880
Omschrijving

Kokodama Met Tillandsia Nr 003

Kokodama Met Tillandsia, Kokodame hanger 15 cm. diameter.

Kokodama Met Tillandsia deze fraaie Kokodama hanger is gevuld met verschillende soorten Tillandsia / luchtplanten. De Tillandsia zitten los of als het nodig is bevestig op grijze steekschuim, deze steekschuim absorbeerd geen water zodat de tillandsia goed kunnen opdrogen. Iedere hanger is handwerk en er kunnen altijd kleine verschillen ondeling zijn.

Een kokodame hanger is een type hangende plantenpot gemaakt van kokosvezels. Het is een duurzaam alternatief voor traditionele hangpotten, omdat kokosvezels biologisch afbreekbaar zijn en geen schadelijke stoffen bevatten.

Kokodame hangpotten hebben een natuurlijke uitstraling en worden vaak gebruikt voor het ophangen van verschillende soorten planten, zoals hangende vetplanten, varens en klimplanten. Ze zijn populair in zowel binnen- als buitenruimtes en kunnen een mooie toevoeging zijn aan je interieur of tuin.

Verzorging Tillandsia:

De Tillandsia gebruik weinig water en haalt zijn vocht voornamelijk uit de lucht via zijn bladeren die kleine bladschubben bevatten. U kunt uw Tillandsia 1 maal in de week besproeien met Tillandsia spray. Als u geenTillandsia in hus heeft kunt u ook water gebruiken. Belangrijk is dat de Tillandsia goed kan opdrogen alvorens u opnieuw gaat besproeien.

De Tillandsia is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Tillandsia kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

 
Deze fraaie Kokodama Met Tillandsia hanger is speciaal gemaakt door Matthijs Hazeleger voor Nelumbogarden.