Geen producten (0)
Geen producten (0)

Dischidia Nummularia Dollar Coin

€ 26,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG849
Omschrijving

Dischidia Nummularia Dollar Coin

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 5 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm (klimplant) 

Opmerkingen: Dischidia Nummularia Dollar Coin is een zeer fraaie Dischidia. ze heeft prachtige fris groene bladeren.Een lust voor het oog.

Dischidia Nummularia Dollar Coin"wordt geleverd aan een hanger zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Dischidia Nummularia Dollar Coin  :

De Dischidia Nummularia Dollar Coin" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de schors waar het plantje op groeid niet uitdroogt en licht vochtig blijft. Het beste dompelt u uw  Dischidia Sp Geri zo nu in dan in een bak met water. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Dischidia is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Dischidia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Dischidia Nummularia Dollar Coini" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Dischidia Nummularia Dollar Coin" is gevoelig voor teveel water. Als u Dischidia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Dischidia Nummularia Dollar Coin" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.