Geen producten (0)
Geen producten (0)

Aglaonema Twisted Beauty

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG1167
Omschrijving

Aglaonema Twisted Beauty

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 15 cm

Hoogte: 30 - 50 cm.

Opmerkingen:Aglaonema Twisted Beauty is een zeer fraaie  dwerg Aglaonema. Ze heeft prachtige groene met roze bladeren met een twist. Een lust voor het oog.

Aglaonema wordt als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzorging Aglaonema Twisted Beauty :

De Aglaonema gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Aglaonema Twisted Beauty is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Aglaonema kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Aglaonema kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Aglaonema  kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Aglaonema groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Aglaonema is gevoelig voor teveel water. Als u Aglaonema bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Aglaonema Twisted Beauty is speciaal uitgekozen Nelumbogarden speciale planten

Ook interessant

€ 9,95