Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sansevieria Francisii Variegata

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG839
Omschrijving

Sansevieria Francisii Variegata

Hoogte: 10  tot aan 15 cm. 

Opmerkingen: Sansevieria Francisii Variegata is een zeer fraaie Sanveveria die bijna niet te verkrijgen is. Ze heeft prachtige variegata bladeren.  Een lust voor het oog.

Sansevieria Francisii Variegata" geleverd als volledig gewortelde plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Sansevieria Francisii Variegata" :

De Sansevieria Francisii Variegata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Sansevieria Francisii Variegata is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Sanseveria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Sansevieria Francisii Variegata kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Sansevieria Francisii Variegata"  is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Sansevieria Francisii Variegata" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden speciale planten.

Ook interessant

€ 9,95