Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Latifolia

€ 34,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG837
Omschrijving

Hoya Latifolia

Blad: Bladeren behalen een lengte van 20 tot 30 cm

Hoogte: Klimplant

Opmerkingen: Hoya Latifolia is een zeer fraaie Hoya. ze heeft prachtige zeer groet bladeren. Deze Hoya wordt zelden aangeboden, unieke kans.

Hoya Linearis wordt  geleverd als volledig gewortelde planten met een blad en uitloper zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Wij adviseren de Hoya Latifolia na aanschaf niet direct te verpotten.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Hoya Latifolia  :

De Hoya Latifolia houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Hoya Latifolia" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Hoya kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Hoya Latifolia"  kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya is gevoelig voor teveel water. Als u Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Hoya Latifolia" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.