Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sansevieria Crown

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG1154
Omschrijving

Sansevieria Crown

Hoogte: 10  tot aan 15 cm. Sansevieria Crown groeit in een kluster er zullen steeds meer nieuwe scheuten op het stammetje gaan groeien

Opmerkingen: Sansevieria Crown is een zeer fraaie Sansevieria die bijna niet te verkrijgen is. Ze heeft tal van kleine groene blaadjes wat aan de top op een kroontje lijkt. wat lijkt.  Een lust voor het oog.

Sansevieria Crown" wordt  geleverd als volledig gewortelde plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Sansevieria Crown :

De Sansevieria Crown" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Sansevieria Crown is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Sansevieria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Sansevieria Crown" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Sansevieria Crown" is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Sansevieria Crown" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden speciale planten.