Geen producten (0)
Geen producten (0)

Peperomia Ecuador

€ 8,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG831
Omschrijving

Peperomia Ecuador

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 15 cm.

Hoogte: 20  tot aan 40 cm.

Opmerkingen: Peperomia Ecuador is een zeer fraaie Peperomia. ze heeft  zeer fraaie bladeren met diepe nerven. Een lust voor het oog.

Peperomia Ecuador wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Peperomia Ecuador"  :

De Peperomia Ecuador" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Peperomia Ecuador" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Peperomia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Peperomia Ecuador" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Peperomia Ecuador" is gevoelig voor teveel water. Als u Peperomia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Peperomia Ecuador" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.

Ook interessant

€ 9,95