Geen producten (0)
Geen producten (0)

Peperomia Fraseri

€ 8,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG830
Omschrijving

Peperomia Fraseri

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm.

Hoogte: 20  tot aan 40 cm.

Opmerkingen: Peperomia Fraseri is een zeer fraaie Peperomia. ze heeft  zeer fraaie bladeren met diepe nerven. Een lust voor het oog.

Peperomia Fraseri wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Peperomia Fraseri"  :

De Peperomia Fraseri" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Peperomia Fraseri" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Peperomia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Peperomia Fraseri" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Peperomia Fraseri" is gevoelig voor teveel water. Als u Peperomia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Peperomia Fraseri is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.