Geen producten (0)
Geen producten (0)

Dischidia Imbricata

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG829
Omschrijving

Dischidia Imbricata

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 5 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm (klimplant) 

Opmerkingen: Dischidia Imbricata is een zeer fraaie Dischidia. ze heeft prachtige fris groene bladeren.Een lust voor het oog.

Dischidia Imbricata wordt geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Dischidia Imbricata  :

De Dischidia Imbricata"houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Dischidia is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Dischidia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Dischidia Imbricata" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Dischidia Imbricata" is gevoelig voor teveel water. Als u Dischidia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Dischidia Imbricata" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.