Geen producten (0)
Geen producten (0)

Nandina Domestica Twilight

€ 16,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14146
Omschrijving

Nandina Domestica Twilight, Hemelse Bamboe, Winterhard

Opmerkingen: Nandina Domestica Twilight is een fraaie winterharde heester. Met haar witte bloemen en later fraaie rode bessen is het een echt blikvanger in de tuin. De Nandina Domestica staat het liefst op een halfschaduw standplaats. Deze Nandina Domestica is vorstbestendig, bij zeer strenge vorst adviseren wij de plant enige bescherming te bieden. Nandina Domestica is bladverliezend in de winter

Hoogte: Nandina Domestica kan een hoogte bereiken van 50 tot 100 cm.

Bloeiperiode: Van juli tot september

Standplaats: halfschaduw

Nandina verdraagt vorst, bij zeer strenge vorst adviseren wij de plant enige bescherming te bieden.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdings middelen. Nelumbogarden verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Nandina is uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Nelumbogarden.