Geen producten (0)
Geen producten (0)

Monstera Thai Constellation Cutting, Kopstek, nr. 13

€ 40,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11964
Omschrijving

Monstera Thai Constellation Cutting, Kopstek, nr. 13

Deze Monstera Thai Constellation kopstek heeft een uniek nummer, de stek zoals getoond op de foto's is de stek die we verzenden.

Wij vragen u onderstaande tekst aandachtig te lezen:

Bij plaatsing van een bestelling  met een stek(ken) verzenden wij deze binnen enkele werkdagen.

Het verzorgen van een stek heeft altijd een risico en bied nooit 100% succes. Het kopen van een stek is op eigen risico, wij geven geen garantie op beworteling, rot en groei. Een stek kan bladeren verliezen of bladeren kunnen verkleuren, dit is normaal in het proces. 

Een Monstera Thai Constellation stek vraagt ervaring en is alleen geschikt voor ervaren liefhebbers die in het bezit zijn van de juiste huisvesting met een luchtvochtigheid van 60-80%. Bij een te lage luchtvochtigheid zullen de bladeren verkleuren en verdrogen. 

Als er tijdens het wortel proces een stukje steel rot wordt adviseren wij dit weg te snijden. Dit voorkomt dat de stek verder weg gaat rotten. Het kan voorkomen dat luchtwortels verdrogen.

Na aankomst van uw stek plaatst u deze in een glas met water, ongeveer 5 cm van de stengel moet in het water staan. Na verloop van tijd zult u de wortels zien ontstaan. Zodra er een bos wortels is uitgegroeid mag de stek uit het water worden gehaald. U kunt ervoor kiezen de stek eerst nog verder te laten groeien in licht vochtige spagnum of u pot de stek op in een luchtig grondmengsel geschikt voor Aroids. Plaats de plant niet in de zon. Het is wel belangrijk dat de stek een plaats krijgt met voldoende daglicht.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdings middelen. Nelumbogarden verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.