Geen producten (0)
Geen producten (0)

Aglaonema Splash Unyamanee 3 Color

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11934
Omschrijving

Aglaonema Splash Unyamanee 3 Color

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 35 cm

Hoogte: 40 - 60 cm.

Opmerkingen: Aglaonema Splash Unyamanee 3 Color is een zeer fraaie nieuwe Aglaonema hybride. Ze heeft prachtige bladeren met vlekken en strepen in drie kleuren. Een lust voor het oog. Aglaonema Splash Anyamanee 3 Color is een fraaie hybride en is in Europa vrijwel niet verkrijgbaar, wij importeren deze planten rechtstreeks van kwekers uit Azië. Unieke kans om deze fraaie soort aan uw verzameling toe te voegen.

Iedere plant is anders patronen van bladeren kunnen verschillend zijn.

Aglaonema Splash Unyamanee 3 Color wordt als gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Aglaonema Splash Unyamanee 3 Color :

De Aglaonema gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Aglaonema is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Aglaonema kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Aglaonema kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Aglaonema kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Aglaonema groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.