Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Kerrii

€ 13,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11916
Omschrijving

Hoya Kerrii

Blad: Bladeren behalen een lengte van 7 tot 10 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen: Hoya Kerrii is een zeer fraaie Hoya. Ze heeft prachtige hartvormige bladeren. Een lust voor het oog. Deze Hoya wordt verkocht als gewortele planten. Wij adviseren de plant niet te veropotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Hoya Kerrii  :

De Hoya Kerrii houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Hoya Kerrii is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Hoya kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Hoya Kerrii kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Kerrii is gevoelig voor teveel water. Als u Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Hoya Kerrii is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.