Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Three Kings

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11833
Omschrijving

Syngonium Three Kings

Opmerkingen: Syngonium Three Kings is een zeer fraaie Syngonium. Met haar bijzondere groen met witte bladeren. Syngonium Three Kings  wordt  geleverd als gewortelde stekplant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is verschillend planten kunnen onderling verschillen van elkaar. 

Hoogte: 50 tot 100 cm.

Syngonium Three Kings planten zijn opgepot als stekplant in de juiste aarde. Wij adviseren u de plant de komende maand nog niet te verpotten. Verpotten direct na aankomst geeft stress en schade, de plant kan dit mogelijk niet overleven.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote toename aan orders is het niet mogelijk een Syngonium Three Kings toe te voegen aan een bestaande order.

Verzorging Syngonium Three Kings :

De Syngonium Three Kings houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium Three Kings is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen.