Geen producten (0)
Geen producten (0)

Mangave Praying Hands Large

€ 39,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11803
Omschrijving

Mangave Praying Hands Large

Deze Mangave is geheel nieuw in de handel, met trots mogen wij deze als eerste in Europa aanbieden. Er zijn slechts een beperkt aantal planten beschikbaar. In het foto overzicht is een voorbeeld weergegeven van een volwassen plant.

Hoogte: 20  tot aan 40 cm. 

Opmerkingen Mangave Praying Hands is een zeer fraaie Mangave, ze heeft prachtige groeiende bladeren. Een lust voor het oog. Mangave is vorstbestendig tot 0 graden

Mangave Praying Hands wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Mangave Praying Hands :

De Mangave houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Mangave  is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Mangave kan als kamerplant of als tuinplant op het terras worden geplaatst.

Mangave kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Mangave is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Mangave is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger. De Grote Tuinverbouwing SBS6