Geen producten (0)
Geen producten (0)

Phlilodendron "Florida Ghost Mini"

€ 89,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG774
Omschrijving

Philodendron "Florida Ghost Mini"

Phlilodendron "Florida Ghost Mini" is een zeer fraaie klein blijvende Florida Ghost. Slechts eenmalig de kans om dit zeer speciale soort te kunnen kopen. Planten verschillen onderling en zijn kort geleden aangekomen in Nederland.  Planten kunnen bladschade hebben. Na aankomst adviseren wij de plant absoluut niet te verpotten, ook het aanraken van het witte blad wordt afgeraden ivm de kwetsbaarheid. Phlilodendron "Florida Ghost Mini" wordt verzonden na vrijdag 11 oktober aanstaande.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 15 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm.

Opmerkingen: Philodendron Florida Ghost is een zeer fraaie Philodendron, ze heeft prachtige variegata bladeren. 

Phlilodendron "Florida Ghost Mini" wordt als volledig gewortelde en grote planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar

Verzendtijden: Gedurende de koude maanden gaan verzendingen gewoon door, wij voorzien uw pakket van een heat pack. Bij strenge vorst kan het zijn dat er tijdelijk niet verzonden wordt. Wij houden berichtgeving over de weersverwachting binnen Europa nauwlettend in de gaten

Verzorging :

Philodendron komt voornamelijk voor in de regenwouden van Zuid-Amerika. Philodendron's zijn  klimplanten,  je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Phlilodendron "Florida Ghost Mini" gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Philodendron is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Philodendron kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Philodendron kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Philodendron Florida Ghost kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Philodendron groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Philodendron Florida Ghost is gevoelig voor teveel water. Als u Philodendron bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Phlilodendron "Florida Ghost Mini" is speciaal uitegekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger waterlelies, lotus en bijzondere planten.