Geen producten (0)
Geen producten (0)

Yucca Gloriosa Tricolor

€ 24,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11623
Omschrijving

Yucca Gloriosa Tricolor, Zeer Vorst Bestendig.

Opmerkingen: YYucca Gloriosa Tricolor" heeft zeer fraaie bladeren. Deze Yucca Gloriosa Tricolor wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto.Iedere plant is uniek, planten kunnen onderling verschillen. Yucca Gloriosa Tricolor" is vorst bestendig tot - 20 graden

Verzorging Yucca Gloriosa Tricolor :

De Yucca houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Yucca is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. kan als tuinplant in de volle grond worden geplaatst of op het terras in pot. 

Yucca kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Yucca is gevoelig voor teveel water. Als uw Yucca bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Yucca Gloriosa Tricolor is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "De Grote Tuinverbouwing SBS6.