Geen producten (0)
Geen producten (0)

Plumeria Rubra "Thumbelina"

€ 39,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11592
Omschrijving

Plumeria Rubra "Thumbelina", Frangipani

Opmerkingen: Plumeria Rubra "Thumbelina" is een zeer fraaie Plumeria. ze krijgt fraaie groene bladeren. Zoals iedere Plumeria plant ken ze een rust periode waarin ze al haar bladeren zal laten vallen ook bij verplaatsing kan ze een deel van haar bladeren verliezen. Gedurende bladverlies of rust is het belangrijk dat de plant weinig water krijgt. Plumeria bloeit met fraaie geurende bloemen.

Plumeria Rubra "Thumbelina" wordt  geleverd als gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is uniek en planten kunnen onderling verschillen.

Hoogte: Tot aan 100 cm. Plumeria Rubra "Thumbelina" groeit  in een boomvorm en zal steeds meer vertakkingen gaan vormen. 

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Plumeria :

De Plumeria houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Plumeria is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Plumeria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Plumeria Rubra kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Plumeria is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Plumeria Rubra is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.